بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه


بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه

b5_ax5q.png

بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه

بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه

بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه - در طی سالیان اخیر تعداد دانشجویانی که برای تحصیل به کشور ترکیه آمده اند رشد بسیار چشمگیری داشته است. قطعا یکی از دلایل انتخاب ترکیه این است که دانشجویان می توانند یک دوره تحصیلی را با هزینه ارزان به پایان برسانند و همین موضوع باعث شده است که بیش از 650 هزار دانشجوی بین المللی برای تحصیل به این کشور بیایند. ایرانیان بسیاری نیز به دلیل کم بودن مسافت و ارزان بودن تحصیل به کشور ترکیه مهاجرت می نمایند.
حسابداری علم اعداد و تحلیل کردن اعداد می باشد و شما با ابزار حسابداری می توانید عملیات مالی هر شرکت و سازمانی را مورد بررسی قرار دهید. افرادی که در رشته حسابداری تحصیل می نمایند قادر خواهند بود که صورت های مالی سالانه یک شرکت را تهیه نمایند و در مورد موفقیت اقتصادی یک بیزینس یا شرکت اظهار نظر نمایند، لذا در جهت پاسخ گویی به این سوال که آیا آینده شغلی این رشته مناسب است؟
 بایستی بیان داریم که تقریبا هر شرکت بزرگی برای ادامه مسیر خود و رسیدن به موفقیت به متخصصان حسابداری نیاز دارد. در کشور ترکیه نیز دانشگاه های مختلفی اعم از خصوصی و دولتی برنامه و رشته حسابداری را ارائه می نمایند. در این مطلب از پروان آکادمی قصد داریم به معرفی بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه بپردازیم. ضمنا جهت دریافت و تهیه پکیج آموزش زبان ترکی می توانید اینجا کلیک نمایید.

 

بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه

بهترین دانشگاه های حسابداری ترکیه

ترکیه یکی از کشور های جذاب برای تحصیل در خارج از کشور است که دارای دانشگاه های متعددی است اغلب دانشگاه های این کشور در بین برترین دانشگاه های جهان به طور کلی یا بر اساس یک رشته خاص رتبه بندی شده اند ، در ادامه با بهترین دانشگاه ها برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه آشنا می شویم.

·دانشگاه اقتصاد ازمیر

دانشگاه اقتصاد ازمیر یک دانشگاه پایه واقع در ازمیر ترکیه است ، این دانشگاه که در 14 آوریل 2001 تأسیس شد، اولین دانشگاه پایه منطقه اژه است زبان تحصیل در این دانشگاه انگلیسی است ، دانشگاه اقتصاد ازمیر در مجموع دارای هشت دانشکده و دوازده مرکز تحقیقاتی و کاربردی است ، بیست و چهار برنامه کاردانی ، سی و چهار دوره کارشناسی ، بیست و هشت برنامه کارشناسی ارشد و هفت برنامه دکتری در این دانشگاه ارائه می شود.
دانشکده های این دانشگاه شامل دانشکده هنر – علوم ، هنر های زیبا و طراحی ، حقوق ، ارتباطات ، تجارت ، مهندسی ، علوم سلامت و پزشکی است که هریک دارای دپارتمان های مختلفی هستند ، برای نمونه دانشکده تجارت این دانشگاه دارای دپارتمان های اقتصاد ، تجارت ، مدیریت ، حسابداری ، علوم سیاسی و تجارت بین الملل است.

·دانشگاه استانبول

دانشگاه استانبول یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی است که در استانبول ترکیه واقع شده است ، این دانشگاه در سال 1453 تاسیس شده است ، این دانشگاه دارای هفده دانشکده در پنج پردیس می باشد ؛ دانشکده های این دانشگاه شامل پزشکی ، حقوق ، ادبیات ، علوم ، اقتصاد ، داروسازی ، دندانپزشکی ، مدیریت ، علوم سیاسی ، ارتباطات ، الهیات ، آموزش از راه دور ، حمل و نقل ، پرستاری ، تجارت ، معماری و علوم آبزیان است.

 

بهترین دانشگاههای حسابداری ترکیه

·دانشگاه حاجت تپه

دانشگاه حاجت تپه یک دانشگاه دولتی پیشرو در آنکارا ترکیه است ، این دانشگاه در 8 ژوئیه 1967 تأسیس شد ، توسط URAP 2019، رتبه اول را در بین دانشگاه های ترکیه کسب کرده است ؛ این دانشگاه دو پردیس اصلی دارد.
دانشگاه حاجت تپه دارای دانشکده ارتباطات ، دندانپزشکی ، اقتصاد و علوم اجرایی ، آموزش ، مهندسی ، هنر های زیبا ، سلامت ، حقوق ، کلام ، داروسازی و علوم می باشد ، رشته حسابداری از رشته های تحصیلی ارائه شده در دانشکده اقتصاد و علوم اجرایی است که در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شود.
زبان رسمی کشور ترکیه زبان ترکی است از این رو دروس در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی این کشور به زبان ترکی برگزار می شود البته در دانشگاه های خصوصی ترکیه دروس به زبان انگلیسی ارائه می شود ، پس زبان تحصیل رشته حسابداری در ترکیه ترکی و انگلیسی است.
مشاوران پروان آکادمی شرایط و ویژگی های تحصیل رشته حسابداری در ترکیه را بررسی کردند در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مهاجرت با ما تماس بگیرید ، همچنین مطالعه مقاله مهاجرت به ترکیه می تواند اطلاعات به روز و جامعی را در خصوص این کشور و جنبه های مختلف مهاجرت به آن در اختیار شما قرار دهد.

 

آیا با فواید شگفت انگیز روغن حیوانی آشنا هستید


روغن حیوانی که در ایران به آن روغن زرد یا روغن کرمانشاهی می گویند. فرآورده ای حیوانی و روغن خوراکی است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه می شود. این روغن محلی یکی از روغن های پرمصرف در برخی از نقاط ایران است و بهترین و مرجح ترین نوع آن در منطقه کرمانشاه تهیه می شود که طعم و بوی خوب و ارزش غذایی بالایی دارد.

 

در طرز تهیه سنتی شیر را دلمه می کنند و سپس به دوغ تبدیل می کنند و با استفاده از مشک و پختن کامل آن کره به دست می آید. طعم و کیفیت روغن حیوانی بستگی زیادی به نحوه تغذیه و چرا دارد. دامداری شش این روغن زمانی که گله های گوسفند از گیاهان معطر ارتفاعات منطقه کرمانشاه می چرند بو و طعم خاصی پیدا می کند.

 

تفاوت روغن حیوانی با روغن کرمانشاهی

 

روغن حیوانی فرقی نمی کند، یعنی این روغن همان روغن کرمانشاهی است. اما به دلیل آب و هوا، مراتع سرسبز و شرایط خاص منطقه کرمانشاه، روغن تولیدی در این منطقه شهرت زیادی پیدا کرده است.

 

از گذشته تاکنون کرمانشاه مرکز تولید روغن کرمانشاهی محسوب می شده است.

روغن کرمانشاهی از شیر گاو و گوسفند کرمانشاهی به دست می آید و به عنوان بهترین نوع روغن زرد در ایران شناخته می شود. کشاورزان کرمانشاهی یک بار در اواسط بهار و یک بار در اواسط پاییز روغن تولید می کنند. روغن تولید شده در فصل بهار طعم و بوی بهتری دارد زیرا حیوان از مراتع سرسبز بهاری تغذیه می شد.

 

همه این عوامل باعث شد کرمانشاه به عنوان مرکز تولید این روغن خوراکی ظاهر شود. پس روغن کرمانشاهی در واقع همان روغن حیوانی است و تنها به دلیل عطر و طعم چرای دام در دامنه های زاگرس و شیر دام در این منطقه دلیل این نام گذاری شده و روغن کرمانشاهی به برندی معروف تبدیل شده است.

قیمت روغن کرمانشاهی یا همان روغن زرد گاوی محلی به خلوص و نحوه درست کردن آن توسط افراد محلی با تجربه بستگی دارد. در واقع روغن حیوانی گاوی اصل فقط توسط افراد بومی که مثل نهاوند در امتداد رشته کوه زاگرس هستند، با بالاترین کیفیت تولید می شود.

 

تفاوت روغن حیوانی گوسفندی و گاوی

 

البته استفاده از این روغن برای پخت و پز، انتخاب بسیار بهتری نسبت به روغن های تراریخته و صنعتی است، اما در نظر داشته باشید که روغن های حیوانی انواع مختلفی دارند و بهتر است قبل از خرید، تفاوت های آنها را بدانید.

 

به طور کلی روغن گاو و گوسفند نرم تر از سایر روغن های حیوانی است و روغن گوسفند و گاومیش به خصوص روغن گاومیش چوب غلیظ تر از سایر روغن های حیوانی است. از نظر علمای طب سنتی خواص روغن گاو یا گوسفند مشابه است و این دو نوع روغن قویتر و بهتر از سایر انواع روغن به خصوص «کره» هستند.

 

زیرا گاوها کمتر و کمتر چرا می شوند و کمتر از مراتع استفاده می شود. از نظر عملی، روغن گاو نسبت به روغن گوسفند معطر کمتری دارد و به دلیل افزایش تولید شیر گاو، قیمت روغن گاو قطعا کمتر از روغن گوسفند است.

 

همچنین بسته به میزان استفاده از روغن گاو و بره در تهیه آن، روغن مخلوط از نظر عطر و طعم بین این 2 روغن قرار می گیرد.

 

و باز با مراجعه به کتب مرجع طب سنتی ایران در می یابیم که طبیعت انواع روغن حیوانی گرم و مرطوب است. به عبارت دقیق تر، همه روغن های حیوانی اعم از گوسفند یا گاو طبیعت گرم و مرطوب دارند و با افزایش سن رطوبت آنها کاهش و خشکی آنها افزایش می یابد. بنابراین اینکه می گوییم جوهر روغن گاو خنک کننده است، سخنی نادرست و فاقد اثبات علمی است.

 

معرفی بهترین روغن خوراکی

 

در گذشته به دلیل تحرک زیاد مردم در طول روز، همیشه از روغن حیوانی برای تامین قوای بدنی استفاده می شد و هم اکنون نیز از این روغن در خاورمیانه، چین، هند و آمریکا بسیار استفاده می شود.

 

هندی ها بزرگترین مصرف کنندگان این نوع روغن هستند.

در سنت های پزشکی کهن مانند طب چینی، طب ایرانی و آیورودا، این روغن عنصر کلیدی در برخی ترکیبات دارویی بوده و به عنوان روغن پایه ضمادهای گیاهی یا مرهم هایی برای درمان سوختگی، جای زخم و التهاب استفاده می شود.

 

به گفته بسیاری از کارشناسان بهترین روغن خوراکی از نظر طب سنتی روغن حیوانی است. به گفته این متخصصان، این روغن نقش مهمی در سلامت، استقامت و قدرت بدنی، شادابی و شفافیت پوست دارد.

 

روغن حیوانی محلی برای پخت و پز

 

در حال حاضر 3 نوع روغن برای تهیه غذاهای ایرانی در بازار موجود است. این سه نوع روغن پخت و پز عبارتند از روغن سرخ کردنی، روغن پخت و پز و روغن سالاد. کاربرد هر کدام از عنوان آنها قابل درک است.

 

  • روغن سرخ کردنی برای پخت و پز و درست کردن انواع کوکو و انواع کتلت، فلافل، سیب زمینی، بادمجان، کدو و ... استفاده می شود. زیرا روغن سرخ کردنی می تواند دمای بالا را برای مدت طولانی تحمل کند و غذا در هنگام سرخ کردن در دمای بالا آسیبی نمی بیند.
  • روغن های آشپزی باید برای چیزهایی غیر از سرخ کردن استفاده شود، مثلاً برای پخت برنج و خورش ها و سایر غذاها استفاده شود. بهتر است روغن پخت و پز را به مدت طولانی در دمای بالا نگه ندارید.
  • اما روغن کاهو را هرگز نباید حرارت دهید و می توانید آن را به انواع سالادها مانند کاهو، سالاد سزار، سالاد فصل و ... اضافه کنید. یا روی سالاد بریزید.

 

 

 

 

در حالی که برخی از چربی ها می توانند گرما را تحمل کنند، برخی نمی توانند و اگر در معرض حرارت بیش از حد قرار گیرند، طعم و مواد مغذی خود را در طول فرآیند پخت از دست می دهند. نقطه دود روغن حیوانی برای پخت و پز قابل قبول است. در ضمن این روغن بیشتر از استفاده از کره یا مواد دیگر برای پخت و پز مناسب است و بهترین روغن برای پخت غذاهای ایرانی است.

 

روغن حیوانی برای پخت برنج

 

روغن های مناسب برای پخت برنج دارای عطر و طعم متفاوتی هستند که می توانید با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید. برای تهیه پلوی خوشمزه باید برنج ایرانی مرغوب را با مقدار مناسب روغن حیوانی بپزید.

 

زیرا بهترین روغن برای پخت برنج ایرانی روغن حیوانی است. همانطور که می دانید برنج در سفره ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و پخت پلوی ایرانی آسان نیست و تکنیک خاص خود را دارد.

 

بهترین روغن خوراکی برای پخت برنج ایرانی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است.

ایران به عنوان یک صادرکننده موفق در این منطقه شناخته می شود زیرا این کشور انواع نفت را مطابق با استانداردهای جهانی تولید می کند. برندهای مختلفی از این روغن در کرمانشاه و سایر مناطق کشور تولید و عرضه می شود.

 

به هیچ عنوان به روغن های کارخانه ای اعتماد نکنید و حتما آن را از تولید کنندگان محلی تهیه کنید.

 

خواص روغن حیوانی برای سلامتی

 

آیا روغن حیوانی مضر است؟ میزان قابل توجه چربی اشباع شده در این روغن طی 30 سال گذشته به آن شهرت بدی بخشیده است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که برخلاف تصور عموم، مصرف متوسط ??این نوع روغن خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

 

  • این روغن برای افزایش انرژی بسیار مفید است. این روغن از طیف وسیعی از اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط ??ساخته شده است که برای بدن بسیار مفید است. در حالی که بیشتر چربی موجود در غذا به چربی بدن تبدیل شده و باعث افزایش وزن می شود.
  • روغن‌های حیوانی می‌توانند انرژی مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های روزانه را برای ورزشکاران و کسانی که سبک زندگی پرانرژی دارند، فراهم کند.
  • این روغن از نظر طب ایرانی پاک کننده، رفع اسپاسم، قدرت پادزهر، دفع سموم و جلوگیری از رسیدن اثر زهر مار به قلب است.
  • روغن حیوانی پوست را نرم می کند، صورت را تمیز می کند، مغز و سینه را از آلودگی ها پاک می کند و بدن را پر می کند. همچنین سودمندترین چیز در بیماری وبا استفاده از روغن گاو به وفور چه در غذا و چه در روغن بدن است.
  • روغن گوسفند و روغن گاو برای درمان خشکی بینی و گلو و سرفه خشک، یرقان، سنگ طحال و کلیه مفید است. نرم می شود و می جوشد یا ورم می کند و پادزهر همه سموم است و ضد الکل است و کلیه و مثانه را گرم می کند ولی زیاده روی در مصرف آن معده را ضعیف می کند.

خواص روغن حیوانی برای رحم

 

از نظر طب سنتی یکی از راه های درمان تنبلی رحم، مسح کردن رحم، تخمدان ها و معده با روغن حیوانی و خوردن غذای پخته شده با روغن زرد است. زیرا مصرف این روغن باعث افزایش قدرت و قدرت بدن می شود.

 

اگر خانم ها یک قاشق چای خوری روغن زرد یا حیوانی را زیر شکم و کمر به مدت 20 دقیقه ماساژ دهند، این روغن جذب پوست و مویرگ های رحم می شود و در رفع خشکی رحم بسیار موثر است.

 

طبع روغن حیوانی اصل

 

طبق کتب پزشکی و حکیمان طب سنتی، انواع روغن حیوانی طبیعت گرم و سرد دارند و با بالا رفتن سن این نوع روغن، رطوبت آن کاهش و خشکی آن افزایش می یابد.

 

 مقدار مصرف روغن حیوانی

 

افزودن روزانه دو تا سه قاشق غذاخوری روغن حیوانی به رژیم غذایی، راهی عالی برای وارد کردن ویتامین های محلول در چربی به بدن است.

 

میزان متعادل مصرف روغن حیوانی در روز حداکثر 30 گرم است، بنابراین افرادی که از چربی های حیوانی استفاده می کنند باید توجه داشته باشند که از مصرف روزانه 30 گرم در روز بیشتر نشوند. طبق این اصل، مصرف این نوع چربی به بدن آسیبی نمی رساند.

 

روغن حیوانی حاوی مقادیر زیادی ویتامین A، ویتامین E، ویتامین D و ویتامین K است.

روغن های حیوانی حاوی اسید چرب به نام اسید لینولئیک مزدوج (CLA) هستند. این اسید چرب دارای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی است. به عنوان مثال، یک مقاله علمی در سال 2018 نشان داد که CLA رژیم غذایی با کاهش 15 درصدی بیماری قلبی مرتبط است.

 

اگر از سندرم روده تحریک پذیر یا بیماری کرون رنج می برید و بدن شما ممکن است در جذب ویتامین های محلول در چربی مشکل داشته باشد، روغن حیوانی می تواند با رساندن این مواد مغذی به بدن به بهبود سلامت شما کمک کند.

 

بدن ما قادر به سنتز این نوع اسید چرب از مواد غذایی که دریافت می کنیم نیست، بنابراین یک رژیم غذایی سالم به مقدار مناسبی از این اسید چرب نیاز دارد. در مطالعه ای که روی موش های آزمایشگاهی انجام شد، مشخص شد که سطوح پایین این اسید چرب باعث ریزش مو، ریزش پوست و تاخیر در بهبود زخم می شود.

 

خرید روغن حیوانی

 

اگر به دنبال مجموعه ای قابل اطمینان و کار بلد برای خرید روغن حیوانی هستید و قصد خرید روغن حیوانی کرمانشاهی درجه یک را دارید، حتما به همین آدرس مراجعه کنید.

 

 

آیا با خواص باور نکردنی شیره انگور برای درمان بیماری ها آشنا هستید


شیره انگور اصل آب انگور شیرین و گوارایی است که برای غلیظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه های مواد غذایی سالم یا در بخش غذاهای طبیعی در سوپرمارکت ها یافت می شوند. اما شیره انگور خانگی هرگز در فروشگاه ها یافت نخواهد شد و این یعنی شما باید به دنبال نوع ارگانیک و خانگی آن بگردید!

 

همانطور که از نام آن پیداست حاوی مقدار زیادی قند است. اما قند طبیعی که در صورت اعتدال در مصرف برای تمام اندام های بدن مفید و کمک کننده است.

آنها برای پخت بسیار خوب هستند زیرا بدون افزودن کالری اضافی به محصولات پخته شده رطوبت می بخشند. آنها همچنین طعم فوق العاده ای را برای نان، کلوچه، پنکیک، کلوچه، کیک، پای و حتی بستنی ایجاد می کنند.

مزایای شیره انگور اصل شامل توانایی آن در جلوگیری از پوسیدگی دندان و ارتقای سلامت دندان است. شیره انگور اصل چه فایده دیگری دارد؟

کلمه ملاس از کلمه عربی به معنای شربت یا عسل گرفته شده است. این ماده شیرین در ابتدا از جوشاندن انگور برای استخراج آب آن تولید می شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نیشکر، ذرت یا سایر گیاهان نیز تهیه می شود.

شیره انگور اصل از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی در نظر گرفته شده است. محتوای قند زیاد آن را به یک منبع عالی انرژی تبدیل می کند. علاوه بر این، شیره انگور اصل حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و التهاب را کاهش می دهد.

 

فواید شیره انگور ملایر

 

 

1. مبارزه با پوسیدگی دندان ها با شیره انگور خانگی

 

یک مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادی که شیره انگور اصل می نوشند نسبت به افرادی که این محصول را مصرف نمی کنند حفره های کمتری دارند.

 

این به این دلیل است که شیره انگور اصل حاوی پلی فنول است که به تقویت دندان در برابر باکتری ها و اسیدها کمک می کند. همچنین به حفظ سلامت لثه ها کمک می کند.

 

2. ارتقاء سلامت دهان و دندان

 

شیره انگور اصل را می توان به عنوان بخشی از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده کرد. از آنجایی که حاوی خواص ضد باکتریایی است، می توانید پس از خوردن غذاهای چسبناک مانند آب نبات یا آدامس از آن برای پاکسازی دهان خود استفاده کنید. قبل از استفاده از شیره انگور اصل باید دندان های خود را  مسواک بزنید.

 

3. کاهش التهاب با شیره انگور مرغوب

 

شیره انگور اصل حاوی فلاونوئیدها است که به عنوان عوامل ضد التهابی قوی عمل می کنند. این ترکیبات از تولید مواد شیمیایی التهابی به نام پروستاگلاندین ها جلوگیری می کنند. پروستاگلاندین ها زمانی که در داخل بدن جمع می شوند باعث درد و تورم می شوند.

 

 

4. افزایش سطح انرژی با شیره انگور سیاه

 

از آنجایی که شیره انگور اصل حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است، انرژی سریعی را ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری شیره انگور خانگی حدود 100 کالری دارد. طبیعتا با مصرف شیره انگور عسلی ملایر متوجه افزایش انرژی و نشاط خود خواهید شد. برای خرید شیره انگور درجه یک روی همین لینک کلیک کنید.

 

 

5. از بیماری قلبی جلوگیری کنید

 

شیره انگور اصل ممکن است از بیماری قلبی محافظت کند زیرا حاوی رسوراترول است، ترکیبی که سطح کلسترول را کاهش می دهد. رسوراترول همچنین فشار خون را کاهش می دهد و فعالیت آنزیم های تجزیه کننده چربی ها در کبد را افزایش می دهد.

 

6. بهبود هضم با شیره ملایری

 

شیره انگور اصل هضم را بهبود می بخشد زیرا حاوی پکتین است، فیبر محلول که در آب حل می شود. پکتین به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل می شود و دفع آنها را آسان تر می کند.

 

7. درمان دیابت با شیره انگور

 

شیره انگور اصل منبعی غنی از فیبر غذایی است. فیبر برای حفظ سطح طبیعی گلوکز خون مهم است.

 

 

8. کمک به کاهش وزن

 

شیره انگور اصل کالری کمی دارد اما مواد مغذی بالایی دارد. این یکی از بهترین منابع پتاسیم موجود است. پتاسیم به تنظیم تعادل مایعات و عملکرد عضلات کمک می کند.

 

 

9. محافظت در برابر سرطان با شیره انگور اصل

 

یکی از جنبه های مفید شیره انگور ملایر، قدرت آنتی اکسیدانی آن است. آنتی اکسیدان ها مواد مضری مانند مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به توسعه سرطان کمک می‌کنند. شیره انگور اصل حاوی کوئرستین است، نوعی آنتی اکسیدان که از DNA در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.

 

10. بهبود عملکرد مغز با شیره انگور درجه یک

 

یکی از سالم ترین کاربردهای شیره انگور اصل به عنوان غذای مغز است. مطالعات نشان می دهد که شیره انگور اصل حافظه و تمرکز را تقویت می کند. این احتمالاً به دلیل وجود ویتامین B6 است که برای رشد سلول های عصبی ضروری است.

 

چگونه شیره انگور اصل را نگهداری کنیم؟

 

شیره انگور اصل را در ظرف دربسته در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. اگر آن را در یخچال نگهداری می کنید، حتما قبل از مصرف آن را به دمای اتاق برگردانید.

 

شیره انگور اصل را از کجا بخریم؟

 

شیره انگور اصل را می توانید در فروشگاه های طبیعی و خرده فروشی های آنلاین پیدا کنید. با این حال، اگر می خواهید مطمئن شوید که شیره انگور اصل واقعی دریافت می کنید، قیمت شیره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هایی که تولید خانگی و بکر دارند جویا شوید. بدون شک بهترین شیره انگور ایران در ملایر تولید می شود.

 

 

چه چیز دیگری باید در مورد شیره انگور اصل بدانم؟

 

شیره انگور اصل را باید در ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. مطمئن شوید که آن را برای مدت طولانی منجمد نکنید، زیرا این کار مقداری از ارزش غذایی آن را از بین می برد.

 

به جای شیره انگور اصل از چی استفاده کنم؟

 

اگر شیره انگور اصل دوست ندارید، به جای آن از عسل استفاده کنید. عسل یک جایگزین عالی برای شکر سفره در هنگام پخت است. حتی می توانید کمی شیره انگور اصل به عسل خود اضافه کنید تا شیرینی بیشتری به آن ببخشید.

 

فواید شیره انگور اصل بی پایان است. سعی کنید آن را به دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنید تا از تمام این فواید شگفت انگیز بهره مند شوید.

 

آیا شیره انگور اصل برای شما مفید است؟

 

بله، شیره انگور اصل بسیار سالم است. مملو از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است. اما چیزی که آن را بسیار خاص می کند این است که چقدر همه کاره است.

 

 

چگونه شیره انگور اصل را در خانه درست کنیم؟

 

تهیه شیره انگور اصل آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید انگور تازه (ترجیحا ارگانیک)، آب و زمان است. در اینجا چگونه است:

 

  1. انگورها را کاملا بشویید. ساقه، برگ یا دانه را بردارید.
  2. انگورها را در یک کاسه بزرگ بریزید. روی آنها را با آب سرد بپوشانید و بگذارید یک شب خیس بخورند.

 

  1. آب اضافی را تخلیه کنید.

 

  1. انگورها را به مخلوط کن منتقل کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. مخلوط را با پارچه پنیر یا صافی مشبک صاف کنید. مواد جامد را دور بریزید.

 

  1. آب صاف شده را در یک قابلمه بریزید. 1 فنجان آب به تابه اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ??به جوش بیاورید. حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

 

  1. اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود.
  2. شیره انگور اصل خنک شده را در یک ظرف شیشه ای مات نگهداری کنید. آن را تا 2 ماه در یخچال قرار دهید.

 

  1. برای گرم کردن مجدد شیره انگور اصل کافی است آن را روی اجاق گاز گرم کنید. یا می توانید آن را به مدت 10-15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

 

  • شیره انگور اصل قرن هاست که برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.

 

شیره انگور اصل دقیقا  چه فوایدی دیگری دارد؟

 

  • شیره انگور اصل شربت غلیظی است که از انگور استخراج می شود.
  • حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، روی، مس، منگنز و سایر مواد مغذی است.
  • شیره انگور اصل یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی، سرفه، گلودرد و سایر بیماری های تنفسی است.
  • همچنین به جلوگیری از پوسیدگی دندان و تقویت استخوان ها کمک می کند.

 

 

 

خواص درمانی شیره انگور

 

شیره انگور اصل برای سلامتی بسیار مفید است. در اینجا نه مورد از فواید شیره انگور اصل آورده شده است. 1. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. 2. گردش خون را بهبود می بخشد. 3. التهاب را کاهش می دهد. 4. به پیشگیری از سرطان کمک می کند. 5. به بهبود هضم کمک می کند. 6. به مبارزه با دیابت کمک می کند. 7. از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. 8. به کاهش وزن کمک می کند. 9. به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند.

 

استخوان ها و دندان های قوی تر

 

شیره انگور اصل سرشار از کلسیم و ویتامین D است. کلسیم برای استحکام استخوان ها و دندان ها ضروری است. ویتامین D برای سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موی بهتر

 

حرکات روده را تنظیم می کند

 

شیره انگور اصل حاوی ماده طبیعی به نام پلی فنول است. این ترکیبات به محافظت در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که به سلول ها و بافت ها آسیب می رسانند. شیره انگور اصل به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. همچنین از سرطان محافظت می کند زیرا التهاب را کاهش می دهد. التهاب با بسیاری از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، آرتریت، بیماری آلزایمر و حتی سرطان مرتبط است. شیره انگور اصل همچنین به تنظیم حرکات روده کمک می کند. این به این دلیل است که حرکت غذا در طول دستگاه گوارش را تحریک می کند. پریستالسیس روده ها را در حرکت نگه می دارد و از یبوست جلوگیری می کند.

 

.

 

 

مشخصات گیاهی کامل درخت شلیل


مشخصات گیاهی کامل درخت شلیل:

به نقل از کارشناسان آلفا نهال شلیل گیاهی از خانواده هلو به شمار می رود که بر اثر جهش رویشی در یکی از ژن های میوه هلو ایجاد شده است که میوه بدون کرکی را تولید می کند. میوه این گیاه ظاهری گرد و کروی مانند دارد که بسیار گوشتی و آبدار است که در داخل قسمت گوشتی این گیاه هسته بزرگی قرار دارد که طعم تلخی دارد و قابل مصرف نیست. میوه این گیاه طعم شیرینی دارد. میوه این گیاه خواص بسیاری دارد که از آن علاوه بر تازه خوری برای تهیه لواشک، آبمیوه هلو، کمپوت و … نیز استفاده می کنند. به صورت درختچه ای کوتاه رشد می کند.

توجه داشته باشید که هلو و شلیل ممکن است از بذر یکدیگر و از طریق تلقیح به وجود بیایند، دارای ارقام و واریته های مختلفی است طوریکه در ایران فقط بیش از 20 رقم از این گیاه کشت می شود که از آن جمله می توان به شلیل زرد یا قرمز اشاره نمود، تا کنون بیش از 150 گونه درخت شلیل شناسایی شده است که این واریته ها از نظر طعم، مزه و حتی شکل با یکدیگر تفاوت دارند. برگ های سبز رنگ نیزه ای مانندی به طول 7 تا 16 و عرض 2 تا 3 سانتیمتر تولید می کند، گل های زیبای این گیاه قبل از برگها ظاهر می شوند که منظره زیبایی را در فصل بهار ایجاد می کند. گل های این گیاه به صورت منفرد یا دو تایی به رنگ صورتی ظاهری می شوند که 5 گلبرگی هستند. گرده افشانی این گیاه توسط باد انجام می شود که البته کندو گذاری سبب افزایش باردهی گیاه می شود. گیاهی خود گرده افشان محسوب می شود.

بسته به ارقام زودرس و دیررس میوه این گیاه اوایل تابستان و اوایل پاییز می رسد. توجه داشته باشید که عمر درخت شلیل کم است که دلیل عمر کم این درخت وجود چوب ترد و شکننده است. گیاهی خزان پذیر است طوریکه با شروع فصل پاییز و سرما برگ های این گیاه می ریزند.

https://alphanahal.ir/خرید-نهال/

احداث باغ شلیل

آب و هوا : با توجه به یخ زدگی سریع شکوفه در سرماهای بهاره این مورد در بسیاری از کشورها مشکل ساز است. درختان نیاز به یک طیف متنوع از واحد سرد، اما به طور عمده ???-??? واحد می باشد. در برخی از گونه های جدید ??? واحد سرما کافی است. شاخه های درخت می تواند تحمل سرمای -?? درجه سانتی گراد را داشته باشند، اما شکوفه های در -? ° C آسیب می بینند.

خاک: مناسبترین میزان اسیدیته ?/? ،خاک سبک تا متوسط، به خوبی زهکشی شده ترجیح داده می شوند.در خاک های سنگین تر درختان باید در تپه کاشته شوند.درختان نباید در خاک بدون زهکشی مناسب کاشته شوند. درختان شلیل محل های آفتابی را دوست دارند بطور متوسط شش تا هشت ساعت نور خورشید راضی کننده است. ما توصیه نمی کنیم درختان میوه در خاک سنگین، خاک رس خالص کاشته شوند.

کاشت: یک محل با زهکشی خوب، خاک نسبتا حاصلخیز در آفتاب کامل را انتخاب نمایید. برای جلوگیری سرمازدگی از مناطق پایین دست اجتناب کنید. نهال درختان را در فصل بهار بکارید. نهال حدود ? ساله را انتخاب نمایید. برای نهال های داخل گلدان، گیاه را از گلدان جدا کرده و هر گونه ریشه مدور و گرد را حذف کنید و از قیچی ضدعفونی شده استفاده نمایید. برای درختان پیوند زده، محل پیوند دور از نور مستقیم خورشید در هنگام کاشت باید باشد. گودالی کمی عمیق تر و گسترده تر از تراکم ریشه بکنید. درخت را در وسط گودال روی مقداری خاک نرم قرار دهید. مطمئن باشید که ریشه ها بخوبی در اطراف تنه گسترده شدند. درختان در فاصله ? تا ?/? مترفاصله بین درختان در ? متر فاصله بین ردیف هاکاشته شوند که حدود ???? تا ???? اصله در خت را در هر هکتار خواهیم داشت.

آبیاری: آب مورد نیاز به زمان برداشت بستگی دارد. آغاز آبیاری بستگی به شرایط رطوبت خاک، شکوفه دادن و جوانه زدن در فصل بهار دارد. تقسیم آب بر اساس سودآوری بخش، با توجه به شرایط درخت و زمان برداشت است. لذا توصیه به تنک کردن می شود حذف میوه های کوچک از روی شاخه. این را می توان به صورت دستی و یا شیمیایی انجام داد. کاهش تاج پوششی با هرس کردن، در نتیجه کاهش تبخیر آب از شاخ و برگ ها را داریم. این امر به ویژه در میوه ها هسته دار مانند هلو و شلیل مهم است. هنگام هرس درختان مراقب باشید زیرا این کار می تواند باعث رشد رویشی بیش از حد شود. هرس سبز ارجحیت دارد و در گونه های زودرس هرس تابستان امکان پذیر است. میوه هلو و شلیل به سرعت در طول دو دوره رشد می کنند:

https://alphanahal.ir/nectarine-seedlings/

 (الف) پس از تشکیل

(ب) قبل از رسیدن

دوره بین این دوره ها (الف و ب)، مرحله سخت شدن هسته است که در طی آن مقدار آب د درخت به طور قابل توجهی کاهش می یابد. باید هنگام تعیین برنامه آبیاری در نظر گرفته شود.

نکات زیر را برای کاشت نهال درخت شلیل رعایت کنید:

برای بهبود گرده‌افشانی، چند درخت شلیل، بکارید. البته این درختان خودبارور هستند و به گرده‌افشانی درختان اضافی نیاز ندارند. بااین‌حال، کاشت درخت شلیل، درصد گل‌های گرده‌ افشانی را افزایش می‌دهد.

هر هفته دو گالن آب به درختان بدهید. این مقدار برابر با سه سانتی‌متر بارندگی است. درختان بالغ با همین مقدار آب می‌توانند دو هفته را بگذرانند.

در اوایل بهار از رهایش تدریجی کود جهت استفاده بهینه گیاه از مواد مغذی استفاده کنید. کودی را انتخاب کنید که دارای فسفر بالا و ازت کم باشد.

آب و هوای مناسب درخت شلیل

مقاومت شلیل نسبت به سرما مناسب است، به طوری که سرمای منفی 21 درجه می تواند برای آن مضر باشد. با این حال سرمای یکباره (هر چند کم هم باشد) می تواند باعث خشک شدن جوانه ها و شاخه های جوان شود. هلو به حدود 400 تا 1000 ساعت دمای زیر 7 درجه سانتی گراد برای خروج از سرمای زمستانه نیازمند است. مقاومت شلیل به گرمای تابستان هم مانند سرمای زمستان خوب است. میوه های این درخت در گرمای تابستان کیفیت بهتری خواهند داشت.

فصل زمستان و درخت شلیل

فصل خفته زمستان باید دمای هوا برای این درخت مناسب باشد

برای کنترل خشکی و شکستگی درختان را با روغن اسپری کنید.

می توانید این نوع درخت شلیل را هرس کنید .

فصل بهار و رشد درخت شلیل

برای جلوگیری از پوسیدگی قهوه ای ، که بسته به آب و هوا ، ممکن است به 1-3 اسپری نیاز داشته باشد ، از قارچ کش در طول شکوفه استفاده کنید. دوره بارانی نیاز به اسپری بیشتری دارد.

درختان جوان را به طور ماهانه با کود نیتروژن بالا از اول آوریل بارور کنید. از 1 0.5 0.5 لیتر اوره یا 25 عدد کود برای درخت استفاده کنید. درختان بالغ به 50 درصد بیشتر کود احتیاج دارند. اگر کود آبیاری شده است ، از 1 اونس تجاوز نکنید.

جلوگیری از نازک شدن میوه، نازک شدن باعث کاهش وزن میوه و جلوگیری از آن باعث افزایش اندازه ، جلوگیری از شکستگی اندام می شود .

فصل رشد تابستان برای درخت شلیل

ماهانه درختان جوان را بارور کنید. از اوره 5 اوره یا کود استفاده کنید. درختان بالغ به 50 درصد بیشتر احتیاج دارند. اگر کود آبیاری شود ، از 1 اونس تجاوز نکنید.

هر 3 هفته یکبار آبیاری قطره ای یا آبپاش را برای درخت شلیل بکار ببرید

یک منطقه عاری از علفهای هرز را در اطراف پایه درخت شلیل در فاصله 3 فوت از تنه با عمق 3–4 اینچ بسیازید تا درخت شلیل بهتر رشد کند.

فصل پاییز و درخت شلیل

قبل از اولین باران شدید ، قارچ ها را در ماه نوامبر اسپری کنید.

درست بعد از برداشت محصول بارور و آبیاری کنید.

در هنگام ریزش برگ ، برگها را از بین ببرید یا کمپوست کنید تا از شیوع انگشت سیب جلوگیری کنید.

خاک مناسب رشد نهال شلیل چیست و باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

آماده‌سازی خاک قبل از کاشت شلیل، موجب بهبود عملکرد گیاه و رشد و نیرومندی نهال می‌شود. بهتر است خاک را ازنظر کمبود مواد معدنی و مغذی لازم بررسی کنید. منظور از آماده‌سازی خاک، غنی کردن آن ازنظر مواد معدنی و مواد مغذی حیاتی و از بین بردن و شل کردن خاک‌های فشرده است.

نحوه آبیاری نهال و درخت بالغ شلیل چگونه است؟

اگر در فصل تابستان هر ده روز یک‌بار تقریباً 3 سانتی‌متر بارندگی باشد، نیازی به استفاده از شلنگ نخواهد بود. اما اگر واقعاً خاک خشک شد، بهترین راهکار، استفاده از آبیاری قطره‌ای با شلنگ است. هر ده روز یا دو هفته یک‌بار آبیاری کافی است. اگر آب در اطراف تنه یخ بزند، موجب آسیب‌دیدگی درخت خواهد شد.

نحوه کود دهی درخت شلیل و بهترین کودهای شیمیایی و حیوانی چه است؟

کود دادن، روشی عالی برای تقویت مواد مغذی موجود در خاک، به‌ویژه نیتروژن است. همیشه قبل از استفاده از کود، خاک خود را آزمایش کنید. خاک‌های مختلف می‌توانند مقادیر مختلفی از عناصر موردنیاز برای حمایت از رشد درخت شلیل؛ را داشته باشند. اگر به این نتیجه رسیدید که خاک شما فاقد مواد مغذی لازم (ازت، فسفات، پتاس و غیره) است، حتماً کود مناسب انتخاب کنید. قبل از انجام هرگونه تغییر، خاک خود را بشناسید و به اهمیت آزمایش خاک پی ببرید.

اواخر بهار یا تابستان، درختان شلیل؛ به کود نیتروژنی نیاز دارند. می‌توانید از اوره، کود دامی پوسیده یا کود شیمیایی هم استفاده کنید. درختان جوان به نیمی از میزان کود موردنیاز درختان مسن و بالغ نیاز دارند.

شایع‌ترین بیماری و آفاتی که بعد از کاشت درخت شلیل پدید می آیند:

پس از کاشت درخت شلیل؛ در بعضی شرایط ممکن است دچار آفت یا بیماری بشود. شایع‌ترین بیماری‌ها و آفات درخت شلیل عبارت‌اند از:

گال طوقه (Crown Gall)

شانکر باکتریایی (Bacterial Canker)

زره پوش یا حشره پولک‌دار (Scale)

سن گیاه‌خوار (Tarnished Plant Bug)

لارو برگ پیچ (Leafroller)

شته (Aphids)

باغداری و مراقبت‌های لازم از آفات و بیماری‌های درختان شلیل چگونه است:

برنامه‌ریزی و نگهداری خوب، حرف اول را در تولید محصولات میوه‌ای می‌زند. این امر در مراقبت از درختان شلیل هم صدق می‌کند. مراقبت از این درختان به مراحل خاصی در هر فصل نیاز دارد. در فصل بهار این مراقبت شامل استفاده از چندین مورد اسپری قارچ‌کش برای جلوگیری از پوسیدگی قهوه‌ای است. درخت شلیل؛ استاندارد به‌طورمعمول یک تا سه مراقبت نیاز دارند، اما در مناطق بارانی ممکن است برنامه‌های بیشتری نیاز باشد.

اواخر بهار یا تابستان این درخت به کود نیتروژنی نیاز دارد.

تنه نهال شلیل باید سالم و بدون شکاف یا آثار صمغ باشد.

نهال سالم، قطری بین 1 تا 2 سانتی‌متر و ارتفاع حداقل 100 سانتی‌متر دارد.

نهال درخت شلیل پیوندی؛ باید شاداب، سالم و دارای ریشه اصلی با طول 20 تا 35 سانتی‌متر و 5 الی 6 ریشه فرعی به طول حداقل 5 سانتی‌متر باشد.

نحوه برداشت میوه شلیل

برداشت میوه شلیل همچون برداشت میوه درخت هلو است. ابتدا میوه درخت را با دست خود بگیرید و بکشید تا از شاخه جدا شود که به راحتی از شاخه جدا می شود که البته می توانید با استفاده از قیچی باغبانی این کار را انجام دهید، میوه برداشت شده را در داخل سبد بگذارید و به همین منوال به کار برداشت میوه شلیل ادامه دهید و پس از برداشت آن را به انبار یا بازار مصرف عرضه کنید.

روش تکثیر شلیل

ازدیاد شلیل همانند هلو به روش پیوند انجام می شود. این گیاه را می توان روی پایه های هلو، زردآلو، بادام و آلو پیوند زد. فاصله کشت برای ارقام معمولی شلیل، ? تا ? متر است و در یک باغ خوب می توان انتظار ?? تا ?? تن محصول در هکتار داشت. در روش های داربستی فواصل کشت کمتر و مقدار محصول بسیار بیشتر است و تا ??? تن در هکتار نیز می رسد.

توصیه‌هایی برای کاشت هسته شلیل در منزل

برای کاشت شلیل در گلدان انتخاب بذر مناسب بسیار مهم است. برای این منظور لازم است از بذر درختان شلیلی پا کوتاه استفاده کنید، البته چنانچه قصد دارید شلیلی شما بار دهد در غیر این صورت و به عنوان یک گیاه زینتی می توانید از هر هسته شلیلیی برای کاشت استفاده کنید.

انتخاب گلدان مناسب نیز مهم است. در مراحل بعدی رشد نهال شلیل قطر گلدان ?? تا ?? سانتیمتر باشد. برای جدا کردن گوشت میوه شلیل از هسته آن را داخل دهان نکنید زیرا احتمال دارد بزاق دهان بر روی قوه نامیه گیاه تاثیر گزارد.

مراحل کشت هسته شلیل در گلدان

?- ابتدا بایستی هسته را از گوشت میوه شلیل جدا کنید. اگرچه این کار کمی مشکل است ولی تلاش کنید تا کاملا گوشته میوه از هسته جدا شود. به این منظور میتوانید میوه شلیل را ? تا ? روز در سایه بگذارید تا خشک شود، در این صورت جدا کردن هسته آسانتر خواهد بود.

?- در مرحله بعد لازم است قسمت چوبی هسته را به آرامی بشکنید. دقت کنید که هنگام جدا کردن پوسته چوبی مغز هسته آسیب نبیند زیرا امکان سبز شدن هسته در صورت آسیب از بین خواهد رفت. برای جدا کردن هسته چوبی میتوانید از انبر استفاده کنید تا پوسته چوبی ترک بخورد و بتوانید مغز هسته را خارج کنید.

?- برای کاشت هسته شلیل در گلدان بهتر است چند روزی هسته را داخل پلاستیک و در داخل یخچال قرار دهید تا مواد بازدارنده موجود در هسته که مانع جوانه زنی بذر میشوند، غیر فعال شوند.

نکته : توجه داشته باشید که هسته شلیل را در کنار میوه هایی مانند موز در یخچال نگزارید زیرا اتیلن تاثیر منفی بر قدرت جوانه زنی هسته شلیل خواهد داشت. در شرایط طبیعی ماه های سرد زمستان در طبیعت این مواد را غیر فعال می کند.

?- هسته شلیل را یک شب در آب بخسانید. در این مرحله هسته شلیل آماده کاشت داخل گلدان است.

?- گلدان مورد نظر را با خاک مناسب (مخلوطی از خاکبرگ و شن) پرکنید. هسته شلیل را در عمق دو برابر اندازه طول هسته شلیل در خاک بکارید.

?- گلدان را در دمای ?? درجه سانتیگراد قرار دهید. هسته شلیل در حدود یک ماه بعد جوانه خواهد زد. نهال حاصل از کاشت هسته شلیل در گلدان در صورت شرایط مساعد محیط در مدت ?-? سال به باردهی می رسد. بنابراین لازم است با بزرگ شدن نهال، آن را به گلدان بزرگتر انتقال دهید. در حین رشد کود دهی را فراموش نکنید .

قلمه زدن درخت شلیل چگونه صورت می‌پذیرد؟

کم‌وبیش، دو گزینه برای ریشه‌زایی و کاشت درخت شلیل؛ از قلمه وجود دارد: چوب نرم و چوب نیمه سخت. روش اصلی به این صورت است که قلمه‌ها باید با یک چاقوی بسیار تیز و تمیز از شاخه برداشته شوند. طول آن‌ها باید حداقل 15 سانتی‌متر و کمتر از 30 سانتی‌متر باشد.

بهترین زمان برای تکثیر قلمه‌ها، صبح زود است؛ چون گیاه کاملاً متورم است. بسیار اهمیت دارد که قلمه‌ها تا زمان قرار گرفتن در زمین، سرد و مرطوب باشند.

 

نحوه کاشت نهال شلیل چگونه است؟

نحوه کاشت درخت شلیل در ایران یکی از رایج ترین کاشت های نهال درخت و میوه می باشد.

یکی از مواردی که در آموزش کاشت نهال شلیل نقش مهمی دارد، بهترین زمان کاشت نهال شلیل می باشد.

در ابتدا باید گفت که نهال شلیل از نهال هلو که جهش ژن داشته، تولید شده است.

 

این نهال شلیل می تواند از نهال هلو نیز تولید شود و قابلیت لقاح دارد.

نهال شلیل از جمله نهال هایی است که نسبت به سرما حساس بوده و در هوای سرد خشک می زند.

حتی در مواردی اگر دمای سرما -?? درجه باشد می تواند نهال شلیل را کاملا از بین ببرد.

شرایط آب و هوایی در نحوه کاشت نهال شلیل بسیار تاثیر دارد.

به همین دلیل بهترین زمان کاشت نهال شلیل می بایست در فصل بهار یا تابستان است.

نهال شلیل گرما را به راحتی می تواند تحمل کند و در فصل بهار نیز شکوفه می دهد.

روش های هرس درخت شلیل:

هرس در واقع بخش اصلی پرورش درخت شلیل به شمار می رود که هرس به موقع و درست باعث افزایش باردهی و طول عمر درخت می شود. بسیاری از درختان را در فصل زمستان مورد هرس قرار می دهند ولی در مورد درخت شلیل باید عرض کنیم که زمان مناسب هرس درخت فصل بهار است، هرس این درخت از سال اول شروع و هرساله ادامه پیدا می کند. در واقع از مزیت عمده هرس این درخت کنترل اندازه و سایز آن برای سهولت برداشت میوه و افزایش باردهی است که هرس به موقع به ایجاد شاخه های اصلی قوی کمک شایانی می کند و این اجازه را به شاخه های اصلی می دهد تا بتوانند نور خورشید را دریافت کنند. بریدن شاخه های اضافه باعث تقویت شاخه اصلی و افزایش کیفیت و باردهی محصول می شود.

 

 

بهترین دستگاه آسیاب قهوه صنعتی ترک


: بهترین دستگاه آسیاب قهوه صنعتی ترک

 

بهترین دستگاه آسیاب قهوه صنعتی ترک چه دستگاهی است؟ آیا دستگاه آسیاب قهوه صنعتی ایرانی می تواند امکاناتی مشابه برندهای گرایندرهای صنعتی خارجی داشته باشد. همانطور که  می دانید آسیاب صنعتی قهوه یکی از ملزومات مهم برای کافی شاپ ها و مراکز مرتبط با قهوه مانند قهوه فروشی و ... محسوب می شود. گرایندر قهوه به منظور استفاده در این مراکز لازم است حتماً صنعتی و با عملکرد خوب باشد. زیرا مصرف و کیفیت قهوه در این مدل کسب و کارها بسیار بالا و حیاتی است.

با توجه به تنوع این دستگاه ها در ابعاد و اندازه های متنوع می توانید بهترین دستگاه آسیاب قهوه ترک را با توجه به بودجه و نیاز خود انتخاب کنید.

 

چرا دستگاه آسیاب قهوه صنعتی

همانطور که می دانید آسیاب قهوه صنعتی بیشتر به منظور داشتن قدرت و ظرفیت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا با این آسیاب به راحتی می توانید حجم زیادی از قهوه را در چند دقیقه با کیفیت بالا آسیاب کنید. همین جا لازم است یادآوری کنم هر گرایندر صنعتی قهوه چنین قابلیتی را ندارد و ممکن است نتواند آسیاب قهوه صنعتی ترک را در برنامه خود داشته باشد در این صورت این مدل از برندها نمی توانند همه نیاز شما را در کسب و کارتان فراهم کنند و به زودی شما مجبور به خرید دستگاه دیگر خواهید شد. از این رو قبل از خرید حتماً دقت لازم به مساله را داشته باشید.

d7_5cb9.jpg

در نظر داشته باشید تیغه های دستگاه باید به گونه ای باشد که بتواند ریزترین آسیاب مثلاً آسیاب قهوه ترک را به صورت پودر یکدست و یکنواخت تحویل دهد. علاوه بر این داشتن فن خنک کنندگی برای گرایندر صنعتی قهوه یک امر ضروری است زیرا این دستگاه با داشتن محزن بزرگ و حجم زیاد قهوه به صورت ناخودآگاه گرم می شود و همین گرما می تواند به سرعت روی آسیاب شدن دانه های قهوه تاثیر بگذارد به بیان ساده تر باعث برشته شدن قهوه و از دست رفتن طعم و مزه اولیه آن می شود. د راین صورت شما مجبور هستید دستگاه را خاموش کنید و کار خود را تا زمان سرد شدن دستگاه متوقف نمایید که این یعنی هما از دست رفتن زمان و انرژی!

اما این مساله برای گرایندر صنعتی قهوه که دارای فن خنک کنندکی است پیش نمی آید! زیرا فن دستگاه، فوراً دستگاه را در حین کار خنک نگه می دارد و شما در ساعت های طولانی هم می توانید آسیاب خود را با همان کیفیت اولیه داشته باشید.

7 نکته مهم برای خرید گرایندر قهوه صنعتی

برای خرید گرایندر صنعتی خوب لازم است نکات مهمی را در نظر داشته باشید برخی از نکات در قسمت های قبلی ذکر شد اما اگر بخواهیم این نکات را دسته بندی کنیم به شرح زیر می باشد از جمله:

  • توجه به مکان استفاده

توجه به نوع مکان و فضای موجود شما می توانید بهترین انتخاب را پیش روری شما بگذارد. زمانی که شما یک مغازه کوچک دارید قطعاً باید دستگاه انتخابی شما نیز متناسب با این فضا تهیه شود. خوشبختانه نمونه های صنعتی حرفه ای در سایزهای کوچک نیز تعبیه شده اند و شما می توانید این دستگاه ها را در برنامه خرید خود داشته باشید.

  • یکدست بودن قهوه

یکی از مهم ترین ویژگی های آسیاب صنعتی خوب، بالا بودن دقت آن است. بدین معنا که گرایندر صنعتی قهوه باید بتواند دانه های قهوه را  به صورت یکدست و یدون هیچ گونه ریزی و درشتی ارائه دهد. این دقت می تواند در کیفیت دم آوری قهوه هم بسیار تاثیر گذار باشد افرادی که به صورت حرفه ای در کار باریستوری فعالیت می کنند می دانند یکی از مهم ترین ویژگی های قهوه خوب، فارغ از دم آوری، داشتن آسیاب مناسب و یکدست است و می تواند روی طعم و مزه قهوه بسیار اثر گذار باشد. این تیغه های آسیاب هستند که می توانند این نقش پررنگ را برای آسیاب کردن بد یا خوب داشته باشند.

  • ظرفیت خوب آسیاب قهوه صنعتی

همانطور که می دانید ظرفیت آسیاب های صنعتی قهوه نسبت به آسیاب های خانگی بیشتر است. اما همین ظرفیت هم در آسیاب های متنوع صنعتی متفاوت می باشد برخی از آسیاب های صنعتی ظرفیت بالایی ندارند و برخی دیگر از مخزن بزرگ برای آسیاب بهره می برند. با توجع ب اینکه خرید این مدل دستگاه بیشتر به منظور آسیاب های زیاد است بنابراین توجه به میزان مخزن و ظرفیت حائز اهمیت است.

  • قدرت موتور دستگاه  گرایندر صنعتی

یکی دیگر از موارد ضروری در کنار داشتن تیغه های عالی، قدرت موتور بالا در دستگاه گرایندراست. همانطور که می دانید دانه های  قهوه بسیار سخت هستند و برای آسیاب آن نیاز به قدرت بالایی است هر چقدر موتور قدرتمند و با توان بالا تعبیه شده باشد این کار به سادگی اتفاق می افتد و درعمر و دوام دستگاه نیز تاثیر گذار است.

  • تنوع در درجه بندی

داشتن تنوع در درجه بندی آسیاب می تواند یکی از مهم ترین نکات خرید باشد. زیرا شما برای دستگاه های مختلف دم آوری قهوه مانند اسپرسو و ... نیازمند داشتن تنوع آسیاب با درجه ریز و درشت هستید. هرچقدر این درجه بندی بیشترباشد قدرت مانور شما نیز بیشتر خواهد بود. در نظر داشته باشید برخی از آسیاب های صنعتی درجه بندی زیادی ندارند و دست شما برای آسیاب باز نیست.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش

بعد از بررسی همه موارد عملکرد از جمله تیغه، قدرت موتور، دقت و سرعت به همراه ظرفیت و درجه بندی لازم است ختماً به ضمانت و خدمات پس از فروش آسیاب نیز توجه داشته باشید. با توجه به روند تحریم های ایران، امروز تعمیر و نگهداری دستگاه های خارجی بسیار پرهزینه و سخت می باشد. برخی از افراد محبور هستند به خاطر نبود قطعه دست به خرید مجدد بزنند. از این رو بهتر است از همین ابتدای کار به این مساله را در خرید خود توجه داشته باشید. دستگاه گرایندر صنعتی با طول زمان نیازمند تعمیر و نگهداری است مثل تمام وسایل برقی از این رو باید این هزینه مقرون به صرفه و مناسب باشد.

 

 

گرایندر صنعتی قهوه ترک ایرانی یا خارجی

با توجه به  موارد ذکر شده و وجود تنوع در بازار دستگاه‌های آسیاب قهوه بهتر است برای خرید آسیاب قهوه صنعتی در ابتدا به بودجه خود توجه داشته باشید. دستگاه‌های آسیاب قهوه ایرانی و خارجی همچون تمام لوازم‌های دیگر، در قیمت‌ها و سایزهای مختلفی در بازار موجود هستند که با در نظر گرفتن همه جوانب ذکر شده به همراه بودجه، شما می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید.  حتماً فبل از خرید خرید باید اطلاعات خود را از این دستگاه‌ها بالا ببرید تا بتوانید بهترین گزینه انتخاب کنید. یکی از مهم ترین سوالات مشریان این است که آیا گرایندر صنعتی قهوه ایرانی می تواند مشابه برندهای خوب خارجی باشد؟ آیا خرید یک آسیاب قهوه صنعتی ایرانی به صرفه است یا نه؟ باید همین جا یادآوری کنم در سال های اخیر صنعتی قهوه در ایران رشد چشمگیری داشته است و برخی از برندهای توانسته اند عملکرد بسیار عالی و حتی بهتر از برندهای خارجی داشته باشند. یکی از برندهای ایرانی که آسیاب های صنعتی و نیمه صنعتی آن از همه نظر فوق العاده است، آسیاب قهوه یوکار می باشد. این برند با داشتن همه آیتم های خوب یک آسیاب به همراه ضمان و خدمات پس از فروش توانسته بهترین عملکرد را در بین آسیاب های ایرانی داشته باشد و چندین بار صاحب رتبه در نمایشگاه های نوشیدنی و قهوه ایران باشد. برای مشاهده مشخصات آسیاب قهوه صنعتی یوکار و یا قیمت روز این مجموعه می توانید به سایت uokar.ir  مراجعه کنید.

انواع آسیاب های قهوه صنعتی خارجی

آسیاب قهوه بوش
برند بوش یکی از مشهورترین برندهای دنیا است و آلمانی است. این شرکت انواع لوازم برقی‌ تولید می کند که یکی از آنها دستگاه آسیاب قهوه می‌باشد. آسیاب قهوه بوش مدل MKM6003 یکی از این دستگاه‌های این برند است.

آسیاب قهوه همیلتون
آسیاب همیلتون هم یکی از برندهای آمریکایی است که از استانداردهای جهانی پیروی می کند. این برند دارای چندین دستگاه‌ آسیاب قهوه متفاوت است که به بازار عرضه شده اند و هر کدام قابلیت های خاصی دارند.

آسیاب قهوه مونوتک
آسیاب مونوتک نیز دارای آسیاب قهوه‌ مختلفی است.

سخن پایانی:

با توجه به اینکه آسیاب های خارجی، وارداتی هستند و بر اساس دلار محاسبه می شوند به همین دلیل قیمت بسیار بالایی نسبت به آسیاب های ایرانی دارند. از این رو پیشنهاد ما انتخاب یک گرایندر آسیاب قهوه صنعتی با کیفیت خوب ایرانی است که بتواند ضمانت و خدمات پس از فروش نیز ارائه دهد. از این رو شما می توانید بهترین آسیاب را با هزینه مقرون به صرفه ای بخرید و از بابت تعمیر و نگهداری هم خیالتان راحت باشد. یکی از آسیاب های محبوب و مشهور ایرانی که توانسته تمام استانداردهای جهانی را مشابه برندهای خارجی داشته باشد و درجه بندی بسیار متنوع به همراه مورتور پرقدرت و فن خنک کنندگی، تیغه های بسیار عالی، خدمات پس از فروش و نمایندگی در سراسر کشور تامین کند برند یوکار است. این برند در سه نمونه آسیاب قهوه صنعتی یوکار، آسیاب قهوه نیمه صنعتی یوکار و آسیاب قهوه حرفه ای کوچک تولیدات عالی داشته است وکه هر سه نمونه قابلیت دستگاه آسیاب قهوه صنعتی ترک را دارند. علاوه بر این جالب است بدانید تنها آسیابی که توانسته پرتی قهوه را به حداقل (به صفر برساند) همین آسیاب می باشد و بسیار مورد توجه بازار داخلی و خارجی قرار گرفته است.

منبع:  https://www.shomanews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-89/1029260-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9